NCE Media avd. Stavanger: Frokostmøte – Mennesket møter maskin

Medieklyngen i Stavanger inviterer til frokostmøte: Mennesket møter maskin - fra digital informasjon til digital kommunikasjon

When

20. March.

Time: 08:15 - 09:30


What

Mennesket møter maskin - fra digital informasjon til digital kommunikasjon
To lokale firma er med i utviklingen av fremtidens kommunikasjonsløsninger. Møt dem på årets første frokostmøte i Medieklyngen i Stavanger. Det blir servert enkel frokost og kaffe

Boost.ai er et Forus-basert selskap som har utviklet verdensledende teknologi innenfor artificial intelligence (AI) og virtuelle assistenter. Virtuelle assistenter er nå så avanserte at de blir benyttet av stadig flere organisasjoner, fra kommuner til store, internasjonale selskaper. Møt en av Skandinavias fremste aktører i feltet og hør hvordan de jobber med fremtidens løsninger.

Mediafarm har utviklet multimediabaserte læringsløsninger siden 1996. Gjennom besøkssenter og digitale rollespill, brukes interaktivitet for å skape engasjement og læring. Mediafarm vil fortelle om hvordan de nå er med i videreutviklingen av et moderne, nytt opplevelsessenter for Andøya Space Center.

Etter innleggene fra Boost.ai og Mediafarm, blir det en kort diskusjon om fremtidens bruk av digitale kommunikasjonsløsninger, AI og hvordan denne teknologien kan brukes i andre sammenhenger enn i dag.

Vel møtt!

Where

Kantinen i Mediegården, Stavanger Aftenblad
Nykirkebakken 2
4001 Stavanger

Details

Organizer

Medieklyngen i Stavanger