Snu digitalt

Tickets

Ta ditt neste steg! Har din bedrift jobbet med omstilling som følge av den lave oljeprisen? Vi starter nå et skreddersydd digitaliseringskurs for å hjelpe din bedrift. Digitalisering er en nøkkelprosess for å øke konkurransekraft og redusere kostnader. Som påpekt i regjeringens strategirapport, Digital21, må vi sikre at vi i Norge har tilstrekkelig digital kompetanse.

When

19. - 20. November.

Time: 08:00 - 16:00


What

Hosted by Innovasjon Norge 

Første samling: 19-20.november

Andre samling: 4-5.desember (med overnatting utenfor Bergen)

Har din bedrift jobbet med omstilling som følge av den lave oljeprisen? Vi starter nå et skreddersydd digitaliseringskurs for å hjelpe din bedriftDigitalisering er en nøkkelprosess for å øke konkurransekraft og redusere kostnader. Som påpekt i regjeringens strategirapport, Digital21, må vi sikre at vi i Norge har tilstrekkelig digital kompetanse.
 
Gjennom kurset vil du få:  

  • En bedre forståelse av hva digitalisering er og hvilke muligheter som finnes for både effektivisering og innovasjon   
  • Ferdigheter til å skape en strukturert digitaliseringsplan i eget selskap  
  • Demonstrert praktisk bruk av nåværende digitaliseringsverktøy og teknologier  
  • Økt bedriftens kompetanse på innkjøp av digitale tjenester og produkter   

 

ØK DIN KOMPETANSE  
 
Sammen med Atheno Digital og GCE Subsea vil vi kjøre kompetanseprogrammet aDigital høsten 2018 for selskaper som er med i SNU-programmet.  Andre selskaper i Hordaland som trenger hjelp til omstilling og digitalisering kan også melde sin interesse. Innovasjon Norge vil se på sammensetningen av gruppen og bedriftens behov ved vurdering av deltagelse.  

HVA KREVER PROGRAMMET AV DEG SOM BEDRIFTSLEDER? 

Programmet krever at du er lærevillig, har vekstambisjoner og gjennomføringskraft. En viktig del av programmet skjer i bedriften, ved at du som deltager får nye verktøy til å opprette og utvikle digitaliseringsprosesser i egen bedrift. Vi ønsker to deltagere fra hver bedrift, fortrinnsvis fra ledergruppen eller styret.  

TID OG STED  

Første samlingen holdes i Bergen den 19 og 20 november. Andre samling vil kjøres den 4 og 5 desember med overnatting utenfor Bergen. Kurset er kostnadsfritt, men deltagerne må selv dekke kost og losji for andre samling på ca. 3.000 kr per person. Dersom du uteblir fra en av dagene vil det påløpe en «no-show» avgift på 1000 kr per dag. 

Påmeldingsfrist: 2018-10-15 00.00

Følg lenken for å melde din interesse, så tar vi kontakt. 

Where

Media City Bergen
Lars Hillesgate 30
5008 Bergen

Tickets

Organizer

Innovasjon Norge