Social Media Days Bergen 2018

Tickets

Konferansen Sosial Media Days Bergen er en årlig konferanse der vi inviterer bedrifter og organisasjoner til en 1 dags konferanse der tema er hvordan bedrifter og organisasjoner kan nytte sosial medier i sine brand- og markedsaktiviteter.

When

7. June.

Time: 09:00 - 15:30


What

Sosial Media Days Bergen 2018

Sosial Media Days Bergen er et samarbeid mellom Salgs- og Reklameforeningen i Bergen og Conventor AS. Konferansen Sosial Media Days Bergen er en årlig konferanse der vi inviterer bedrifter og organisasjoner til en 1 dags konferanse der tema er hvordan bedrifter og organisasjoner kan nytte sosial medier i sine brand- og markedsaktiviteter.

Konferansen har som mål å presentere topp foredragsholdere til arrangementet og utvikle arrangementet til en viktig møteplass for alle som jobber med og er opptatte av sosiale medier. Første gang arrangert i Grieghallen i juni 2017.

I 2018 arrangeres Social Media Days Bergen den 7. juni på Scandic Flesland Airport. Registrering planlegges fra 0800, oppstart kl 0830 og avslutning kl 1530.

Pausemat og lunsj er inkludert!

Foredragsholdere: Her kommer det flere foredragsholdere i tiden fremover.

Hans-Petter-blid.jpg

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder. Han har også blitt en svært populær og kjent person i det offentlige ordskiftet. Hans-Petter er ofte å se på TV, høre på radio, eller lese om i avisene. I november 2017 ble Hans-Petter stemt frem av norske virksomheter som en av mediebransjens viktigste stemmer. Han var finalist som årets foredragsholder av ANFO i september 2017. Og i juli 2017 ble han utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike på internett av Nettavisen. Hans-Petter er svært opptatt av og engasjert i hvordan teknologi endrer måten vi lever, leker, lærer og jobber. Hvordan teknologi påvirker og transformerer liv og næringsliv. Han har skrevet om det på HansPetter.info siden 2010 og snakket om det på podkasten MediaPuls siden 2015. Fellesnevneren til Hans-Petter sine foredrag er teknologi. 

Tema: Alt som kan digitaliseres, vil bli digitalisert
Digitalisering handler ikke om å få bedriften på Facebook. Alt og alle i virksomheten må digitaliseres. Selskapets DNA må bli digitalisert. Prosesser, intern-, ekstern- og krisekommunikasjon må digitaliseres. Ledelse, salg, PR, informasjon, kommunikasjon, markedsføring, reklame, innovasjon, forskning og utvikling, og kundeservice må digitaliseres. Selskaper som lykkes i dag, er først og fremst teknologiselskaper. Selskaper som har digitalisert hele forretningsmodellen.

DSC02308 v2

Maria Stavang (Piateed) er et nytt stjerneskudd på komikerhimmelen. I tillegg til en forrykende hurtig standup-karriere, er Maria kanskje aller best kjent under sitt Internett-alias @piateed, som følges av nesten 250 000 på Facebook og Instagram. Der bruker hun stemmen sin til å ta opp alvorlige problemstillinger, men med en humoristisk og ærlig vri. Dette har gjort henne til en av landets mest fulgte på sosiale medier!

 

Where

Scandic Flesland Airport
Lønningsvegen 9
5258 Bergen

Tickets

Organizer

SRF