SRF: Byråbayer

Tickets

Vi ønsker å samle byrå -og mediebransjen for å styrke samhold, kunnskap og øke forståelsen av hvor mye bra folk og arbeid som finnes i Bergen.

When

19. April.

Time: 16:30 - 19:00


What

SRF og Carat ønsker dere velkommen til BYRÅBAYER!

Vi ønsker å samle byrå -og mediebransjen for å styrke samhold, kunnskap og øke forståelsen av hvor mye bra folk og arbeid som finnes i Bergen.

Først og fremst skal vi møtes og ha det kjekt sammen, men som et faglig tilskudd har vi satt opp en paneldebatt om «Fremtidens byrå».. Paneldebattten vil være fra ca. 16.45 til 17.30.

Det blir øl og snacks i MCB!

Gratis for medlemmer. 500,- for ikke-medlemmer.

Påmelding her.

Panelet består av:

IMG_0848.JPG

Marianne Jacobsen
Marianne er leder for Knowit Experience i Bergen; et hus med 150 eksperter innen innovasjon, teknologi, design og kommunikasjon. Hun har en bachelor i økonomi, en master i merkevareledelse og en MBA i strategisk ledelse fra NHH. Hun brenner for strategisk innovasjon, og er kjent for å synge i gangene på jobb.

 

stphanoktan.png

Stephan Meyer
Leder av Oktan Bergen, et byrå som jobber strategisk og kreativt med teknologi. Har diskutert med kona i årevis om hvordan man kan utfordre A4-livet; flytte til en annen verdensdel, skape en unicorn, skrive en nøkkelroman fra Bergen Næringsråd og/eller leve i en ecocamp i Patagonia, men kom aldri lenger enn til Marineholmen. Tok nylig skrittet helt ut og byttet fra Iphone til Android.

 

pelle-stensson.jpg

Pelle Stensson
Konserndirektør i Dentsu Aegis Norge. Pelle er president for hele den norske byrågruppen inkludert våre spesialistfunksjoner, og har hovedansvaret for drift, strategisk utvikling og talent- og kundeutvikling. Pelle har lang og bred erfaring innen utvikling og markedsposisjonering for flere av våre største norske og internasjonale annonsører.

 

Svein_Roger_Selle_Low.jpg

Svein Roger Selle
Svein Roger Selle, partner & visesjef i Geelmuyden Kiese Gruppen. Skandinavias største partnereide kommunikasjonsbyrå. Vært flerårig juryleder i Stellaprisen og reiselivets Oscar, HSMAI. Vunnet en lang rekke internasjonale og nasjonale priser, deriblant SRF-prisen.
 

_MG_0305.jpg

Ina Stølen
Fasilitator
Daglig leder i Brandity. Ina er partner og daglig leder i Brandity og jobber som strategisk rådgiver med fagansvar for innsikt. Hun har 14 års erfaring med kvalitative og kvantitative analysemetoder, strategisk merkerådgiving og fasilitering av strategiske prosesser.

 

Where

Media City Bergen
Lars Hillesgate 30
5008 Bergen

Tickets

Organizer

SRF og Carat