Vi må snakke om i morgen 2020

Register

Hvordan bidrar næringslivet til den grønne omstillingen? Er sirkulærøkonomi en del av løsningen? Vi må snakke om i morgen.

When

20. April.

Time: 16:00 - 21:30


What

Organized by Om i morgen & Grieghallen 

I 2019 har det skjedd mer enn noen gang for å skape et grønt skifte. Flere steder i verden erklæres det klimakrise, og millioner av mennesker, spesielt unge, streiker hver uke for klimaet. De streiker fordi det er for lite handling for å redde klimaet og sikre fremtiden. Så vi spør, hvorfor gjøres det ikke mer - hva er planen?

Vi vet at vi må redusere våre klimagassutslipp om vi skal nå målene i Parisavtalen. Alle må med, næringslivet, politikken og akademia. Det betyr at Norges fossile næring, som også er vår største inntektskilde, må omstilles. Vi spør hvordan - hvilken rolle skal den fossile næringen spille i Norges grønne skifte?

Om i Morgen stiftelsen inviterer nok en gang til «Vi må snakke om i morgen» konferansen 20.april 2020. Som sist, holdes konferansen i Grieghallen, men denne gangen i Griegsalen! Det blir åpnet opp for standmesse i Foajeen før konferansen starter hvor det er mulighet for å komme i kontakt med forskjellige bedrifter, perfekt for deg som i nær fremtid skal ut i jobb.

Vi inviterer ledere fra ledende norske bedrifter, toppolitikere og akademikere som jobber for et grønt skifte. Hva er deres strategi? Hva må til for at vi skal lykkes?

Dagens bruk-og-kast samfunn er ikke bærekraftig og en av hovedgrunnene til at vi i dag har en klimakrise. Derfor er teorien om sirkulær økonomi viktig å ta i bruk, slik at vi kan skape verdi til ressurser som allerede er brukt en gang. Hva står i veien for denne endringen, og hvordan skal vi komme oss dit? Vi Må Snakke Om i Morgen tar debatten.

Konferansen er som alltid gratis og åpen for alle.

Årets innledere vil publiseres her gjennom de neste ukene. Stay tuned!


Sted: Griegsalen, Grieghallen
Dørene åpner kl. 16:00 for networking med stands i Foajeen. Konferansen starter kl. 17:30, men vi anbefaler å være ute i god tid, og avslutter kl. 21:30.

Det blir lett matservering og muligheter til å kjøpe forfriskninger i baren før konferansen og i pausene.

Vel møtt!

Where

Grieghallen
Edvard Griegsplass 1
5015 Bergen

Register

Organizer

Om i morgen & Grieghallen