September 14: MER INFO OG PÅMELDING DNB NXT, BTO, Innovasjonsuken OPP og Bergen Works inviterer til pitchekonkurransen 100 pitches

When

14. September.

Time: 18:30 - 20:00


What

Dette er en fantastisk mulighet til å få din idè og virksomhet foran investorer og mulige samarbeidspartnere. Til de som kommer videre i første pulje vil det også bli gitt god tilbakemelding og veiledning. 

Den heldige vinneren av finalen på Vestlandet vil så gå videre til 100 Pitches Nasjonale finalen i Oslo. 

Hva kreves av deg?

- Skriv en kort pitch om din idè og virksomhet når du registrerer deg for arrangementet, samt mer informasjon om deg/dere.

Juryen velger ut de beste kandidatene til et live pitche event i Bank1Bar 14. september kl 18. Fra dette vil det nomineres 3 finalister som får presentere seg på DNB NXT sitt Vestlands-arrangement under Innovasjonsuken OPP 27. September. 

Timeline:

Frist 8. september

Semifinale 14. september 

Finale Vestlandet DNB NXT onsdag 27. september 

Finale Norge 28. september

 

Premie

Hovedpremien for den som vinner i Oslo er kr 300 000. DNB dekker reise til Oslo torsdag den 28. September. Vinner får også med seg hele DNB NXT Oslo. 

Juryen

Bergen Works har satt sammen en jury som er ledet av Christian Erichsen, CEO for M’Labs, styremedlem i Victrix og initiativtaker for Bergen Works. Juryen vil velge ut de beste pitch tekstene og invitere disse til å gjøre en live pitch på Bank1Bar 14. september. 

Format

Deltagere bees først fylle ut spørsmål ved registrering. Om deltager blir invitert til å pitche 14. september får de 3 min til pitch og juryen får 2 min for spørsmål. Det vil være prosjektor, mikrofoner og lerrett tilgjengelig - om ekstra utstyr ønskes vennligst ta kontakt med Linn Søvig på e-post: linn@bergen.works

Finalene følger samme format. 

 

Mer info og påmelding

Where

Bank1Bar
Bankgaten 8
5017 Bergen

More info and registration

Organizer

DNB NXT, Innovasjonsuken OPP og Bergen Works