Om Future Week

Published 03.06.2019
Hva er Future Week

5.–8. juni inviterer Media City Bergen til Future Week 23, den mest framtidsrettede medie- og medieteknologifestivalen i Norge. 

Future Week 23 er en unik anledning for alle som ønsker å utforske fremtidens muligheter og utfordringer innen media og medieteknologi. Det vil være en uke fullpakket med spennende presentasjoner, workshops og debatter med noen av de mest innovative personene i bransjen fra inn- og utland.

På Future Weeks første dag, 5.juni,  inviterer vi til en workshop sammen med SFI MediaFutures. Her setter vi søkelyset på den pågående forskningen og innovasjonen innen desinformasjon og falske nyheter i Norge.

6.juni, handler om redaksjonell innovasjon. Temaer som blir viktig er unge målgrupper, desinformasjon, datajournalistikk, digital historiefortelling og generativ AI

7.juni retter vi fokuset mot medieteknologi og techtrender, og her får deltakerne et innblikk i de nyeste teknologiene som påvirker mediebransjen i dag. Tema vil blant annet være design og UX, maskinlæring, lowcode og utviklingstrender, generativ AI og koding.

Future Week avsluttes med mcb tech .23, Media City Bergens konferanse rettet mot ledere. Denne dagen vil gi et unikt innblikk i hvordan man kan lede en bedrift i et stadig skiftende teknologilandskap. Her vil man lære om de nyeste trendene og utfordringene, og hvordan man kan utvikle en strategi for å lykkes.

Future Week er for alle som ønsker å lære mer om fremtidens medier og teknologier. Vi håper å inspirere og utfordre deltakerne til å tenke nytt og stort og utforske nye muligheter. Vi er overbevist om at Future Week 23 vil gi deltakerne inspirasjon og innsikt som vil gagne både den enkelte deltaker og arbeidsplassene deres.