Medieteknologi og trender

Påmelding

Denne dagen er dedikert til alle som jobber med og har en særlig interesse for medieteknologi.

When

7. June.

Time: 09:00 - 16:00


What

Enten du er en utvikler, designer eller jobber innen noen av teknologiens andre felt, er denne dagen for deg. Gjennom engasjerende presentasjoner og diskusjoner får du innsikt i de siste trendene i medieteknologiens verden. Denne dagen vil være på engelsk, les mer om dagen her. 


Jack Sweeney

Utvikler og gründer.
Sweeney ble kjent i 2022 for å lage Twitter-boter for å spore private jetflyene til kjente personer, mest kjent Elon Musk, gjennom kontoen ElonJet. Han etablerte et selskap kalt "Ground Control" som overvåker flyaktiviteten til andre milliardærer og kjendiser. Som respons på den russiske invasjonen av Ukraina, begynte han å tweete om posisjonene til omtrent 30 private jetfly som tilhører russiske oligarker.

Chris Black

Leder for global merkevare og kommunikasjon, Vizrt Group.
Chris Black har gjennom sine 25 år i mediebransjen spesialisert seg på kommunikasjon, virtuelle grafikkproduksjoner, live produksjoner, kartleggingssystemer og art director  og regissør/teknisk direktør for TV-stasjoner over hele USA. I dag er Chris Global Head of Brand and Communications for Vizrt Group og leder et team av talentfulle kreative profesjonelle som arbeider med å forklare og visualisere verden av programvaredefinert visuell historiefortelling.

 

Where

Atlantis, MCB Auditorium

Påmelding

Organizer

Media City Bergen