AI learn: Fra forskning til anvendt teknologi

Les mer

Nesten all teknologi kommer via forskningens verden. Ny innsikt og kunnskap etableres ved å benytte ulike systematiske og eksplorative fremgangsmåter som best mulig kan beskrive den virkelige verden. Vi skal på dette hybride arrangementet se på ulike eksplorative AI løsninger som muligens kan bli en hverdagsrealitet i fremtiden

When

28. March.

Time: 09:00 - 11:00


What

  • Hvordan kan AI øke bærekraften i kommersielt fiske?

  • Hvordan kan jeg som seer, leser eller lytter få budskapet presentert korrekt på den måten som passer meg ved hjelp av AI?

Vi har invitert vinneren av FishAI konkurransen som ble gjort i samarbeid med Vekstlandet, Simula, UIT, NORA.ai, Norwegian Cognitive Center og Agenda Vestlandet, «Catchwise» til å presentere sitt vinnerprosjekt. Forskere fra Media Futures / NORCE som utvikler ny avansert medieteknologi for ansvarlig og effektivt mediebrukerengasjement, produksjon av medieinnhold, interaksjon med medieinnhold og tilgjengelighet.

Agenda:

  • Intro: Norwegian Cognitive Center

  • FishAI - en konkurranse som kan løse ett av næringens største utfordringer, ved Ove Kvalsvik fra Vekstlandet

  • Hvordan bygge en modell som kan forutsi hvilke koordinater et fartøy bør prioritere for å maksimere sannsynligheten for å fange en bestemt type fisk? Vinnerløsningen fra «Catchwise” blir presentert av Jonas Dammen og Åsmund Brekke

  • Hvordan tilpasse medieopplevelsen til den enkelte ved å benytte ulike AI modeller for å skape medieinnhold i forskjellige varianter, ved Njål Borch Seniorforsker fra NORCE / Media Futures.

Målgruppen for arrangementet er utviklere, data engineers, data scientist, forretningsutviklere, forskere eller rett og slett bare interessert i AI, forskning eller næringen. Arrangementet vil bli holdt på Media City Bergen (Medielab 9 etg i tårn 3) og vil bli streamet live slik at du kan registrere deg og delta enten fysisk eller som en virtuell deltaker.

Where

Media City Bergen, Medielaben i 9. etasje, tårn 3
Lars Hillesgate 9
5008 Bergen

Les mer

Organizer

Norwegian Cognintive Center