Dette må næringslivet vite om AI

Hva trenger du å vite om AI akkurat nå? Hvordan leder du folkene dine og bedriften når den teknologiske utviklingen går så fort at det er vanskelig å henge med?

When

20. February.

Time: 08:30 - 10:00


What

Bli med når Nordiske Mediedager og festivalsjef Guri Heftye tar med seg to av de viktigste aktørene i norsk mediebransje som står midt i den omveltende teknologiske utviklingen!

VG er helt i front i bransjen når det gjelder å utvikle og ta i bruk AI-verktøy for å skape bedre journalistikk og produkter for sine lesere. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør Gard Steiro kommer for å fortelle hvordan VG jobber med å finne balansen mellom mulighetene og utfordringene som denne teknologien representerer for virksomheten. Han vil også dele eksempler på konkrete resultater, suksesser og læringspunkter som VG har opplevd så langt i deres prosess med kunstig intelligens.

Marius Arnesen er redaktør i NRKs teknologiredaksjon NRK Beta og har fingeren på pulsen på det meste som skjer innen kunstig intelligens og generative AI-verktøy. Han vil fortelle om den seneste utvikling i feltet, hvilke verktøy som er de nyttigste å kunne, og hva norske virksomheter – små som store – må vite om de muligheter og utfordringer denne teknologien skaper nå! 

Møtedeltakere vil også motta en spesialpris til årets Nordiske Mediedager, 2.-3. mai, i Grieghallen. 

TID: Tirsdag 20. februar 2024 kl. 08:30 - 10:00
STED: Grand Bergen

Les mer om arrangementet og meld deg på her 

Where

Grand Bergen
Nedre Ole Bulls plass 1
5012 Bergen

Organizer

Bergen Næringråd i samarbeid med Nordiske Mediedager