Fortellingens kraft 2021

Les mer

Fortellingens kraft er endelig tilbake! Vi inviterer til den første fysiske journalistkonferansen i Norge etter at korona-pandemien sendte oss på hjemmekontor.

When

24. - 26. September.

Time: 13:00 - 15:00


What

Organized by Fortellingens kraft

Nå kan du igjen møte likesinnede, som gløder for den best fortalte journalistikken, fortellingene vi aldri glemmer. Igjen kan du suge til deg inspirasjon og ny kunnskap, lære nye fortellergrep og verktøy fra de beste i faget.

Det hele skjer i Bergen på Hotell Scandic Ørnen fra fredag 24. september til søndag 26. september.

Viktig info! Lurer du på om fjorårets billett fortsatt er gyldig? Da vi utsatte konferansen i starten, trodde vi at den bare skulle bli utsatt med et par måneder. I oktober måtte vi imidlertid innse at fremtiden var uviss, og den 13. oktober satte vi i gang refusjon av alle kjøpte billetter. Sjekk kontoutskriftene dine for oktober/november og Billettservice/Ticketmaster, for å sjekke at du fikk pengene dine tilbake dersom du er i tvil.

Nok en gang samler vi flere av de beste fortellerne fra Skandinavia og internasjonalt. 

Fra Norge og Danmark: Blant andre skriveguruen  Niels Christian Geelmuyden, bestselgerne Anne Sverdrup-Thygeson og Ole Sønnichsen, multiforteller Trude Lorentzen, med håndtak til en berømt koffert full av nye erfaringer, og dokumentarfilm-stjernene Margreth Olin og Mads Brügger, sistnevnte kjent for sensasjonen “Muldvarpen”.

Prisvinnende svenske fortellere er også med, David Wolf fra The Guardian og ikke minst, igjen bidrar noen av verdens beste undervisere i faget fra USA: Som USAs legendariske skrivecoach Roy Peter Clark, mannen bak Writing Tools, lærebok solgt over hele verden. Washington Posts stjerneforteller Eli Saslow.  Og ikke minst en av verdens beste undervisere i faget; Jacqui Banaszynski, Pulitzer-vinner og nå editor for Nieman Storyboard. Dessuten blir det gjensyn med fyrverkeriet Jina Moore.

Vi lover fysiske foredrag fra scenene på Ørnen i Bergen. Bidragene fra noen av amerikanerne blir digitale, men live, om alt går som vi håper. Konferansen er designet for fysisk oppmøte. Vi vil likevel strømme foredragene, så også skuelystne som ikke får billett eller av andre grunner kan komme til Bergen, får en mulighet.

Vi har bare et begrenset antall plasser i år, som følge av at all planlegging må ta hensyn til koronasituasjonen. Vi er forsiktige, og legger i første omgang ut 100 plasser for salg. Fortellingens kraft har alltid blitt utsolgt. Vi regner med rift om plassene. Så det er lurt å sikre seg billett nå, også mens det ennå er Early Bird.

Og du? Ikke glem å sende inn bidrag på hvem som fortjener Fortellerprisen. Mer informasjon finner du her!

Velkommen til Bergen 24.-26. september. Vi gleder oss til å se dere igjen!

Where

Scandic Ørnen
Lars Hilles gate 18
5008 Bergen

Les mer

Organizer

Fortellingens kraft