Hybrid session with Bergen and Stavanger

When

7. June.

Time: 10:00 - 11:30


What

Over 20 av Medieklyngens medlemmer har tilhold i Stavanger og omegn. I denne sesjonen får du vite mer om noen av de mange prosjektene som har sitt utspring i Rogaland – sendt direkte som en TV-sending fra Skylight Studios i Sandnes.

Elin Stueland fra Stavanger Aftenblad leder sendingen.

Byas: Hvordan dytte de unge inn i debatten?
Det er mange grå hår og doktorgrader i debattspaltene. Hvordan skaper vi plass til de med håret intakt? Stavanger Aftenblad satser nå på unge skribenter og videokronikker i håp om å gjøre avisa til det første stedet unge lesere uttrykker meningene sine.

Hvordan treffe kresne TV-seere med innhold fra det rurale Norge
NRK Rogaland og Screen story i Stavanger gir en sniktitt inn i arbeidet med en TV-serie som kommer til høsten. NRK har et godt grep om urbane seere med mastergrad. Men utenfor storbyene og ikke minst blant yngre, står det litt dårligere til. Hvilke grep kan gjøres for å nå de som mange vil nå, men som allerede har sine favoritter.
Prosjektleder for NRK, Otto Voldsund forteller om innsiktsarbeidet som ligger til grunn, mens seniorredigerer Tommy Jørpeland fra Screen story forteller om grepene i klipperommet som må til for å nå målsettingene.

Time and Date forbindes kanskje helst med kalendre, klokka, tidssoner, diverse kalkulatorer, men hvorfor har vi begynt å jage sol- og måneformørkelser?

Screen Story

Status Mediebyen Stavanger

Mer info kommer!
This event is a part of the Media City Bergen Future Week, a media and mediatech festival consisting of a number of research seminars, conferences, workshops, breakfast ­meetings, popup talks, entertainment, demos, presentations, debates, talks, and discussions. Save the dates 7 - 10 June, for Future Week 22, a week of inspiring events in Bergen, Oslo, and Stavanger.
 
Read more about Future Week here.
If you are interested in more events like this, you can sign up for our newsletter here.

 

Where

Skylight Studios
Nikkelveien 8
4313 Sandnes

Organizer

Media City Bergen