Historiefortelling 2.0 – på ALLE platformer

På dette splitter nye kurset får du langvarige teknikker og metoder for å fortelle historier BÅDE for digitale formater, men OGSÅ for tradisjonelle TV-historier og radio.

When

6. - 7. June.

Time: 09:00 - 16:00


What

Historiefortelling 2.0 fungerer overalt og for alle: For deg som kommer med små fengende historier på digitale plattformer hvor poenget må komme raskt og tydelig frem. Men det fungerer også for deg som vokste opp i TV- og radiotiden, da det ikke fantes sosiale medier og digitale plattformer. Kurset ledes av Torben Schou. Han har undervist i Norge i mange år, og er kjent som en av Skandinavias mest kreative historiefortellere. Han har alltid forkynt den gode historien, med sterke hint, overraskelser og originale avslutninger.

På dette kurset viser Schou hvordan de gamle teknikkene må brukes på en ny måte slik at de fungerer på alle medier: video, lyd, digital eller tradisjonell. Det handler fortsatt om å bygge en historie med følelser, hovedpersoner og nærbilder, men det må gjøres mer direkte, og intenst. Fra første sekund.
  
Folk vil ikke vente like lenge som før på de gode øyeblikkene i historiene, så du må levere følelser, handling, intensitet med en gang. Den teknikken fungerer på digitale plattformer, men fungerer også strålende – og bedre enn før – på tradisjonelle medier.

Where

Pressens hus
Skippergata 24
0154 Oslo

Organizer

Stiftelsen Institutt for journalistikk