Hva skal vi med en milliard til kunstig intelligens?

Bli med på en debatt om hvordan vi bør bruke KI-milliarden som nå er lovet av regjeringen. For hva skal vi egentlig med en milliard til kunstig intelligens?

When

24. November.

Time: 10:00 - 15:00


What

Regjeringen presenterte i september en ambisiøs nasjonal satsing på forskning innen kunstig intelligens og digital sikkerhet. Statsministeren lovte at det skal satses minst én milliard kroner de neste fem årene. Siden har debatten om hvordan satsingen bør utformes rast mellom ulike fagmiljøer. Bør det i hovedsak satses på utvikling av KI-teknologi, eller er det viktigere med forskning på bruk og konsekvenser? Er debatten kun en posisjonering av ulike fagmiljøer som ønsker finansiering, eller er det en reell uenighet i hvor forskningen på kunstig intelligens er på vei?

UiB AI samarbeider med NORA om et Cutting Edge AI seminar i Bergen den 24. november i Universitetsaulaen. På seminaret deltar representanter fra myndighetene, forvaltningen, forskningsmiljøene og næringslivet for å få ulike perspektiv på veien videre i Norges storsatsing på kunstig intelligens.

Tid: 24. november 2023, kl. 10.00
Sted: Universitetsaulaen i Bergen

👉🏼Les mer om seminaret her 👈🏼

Where

Universitetsaulaen
Muséplassen 3
5007 Bergen

Organizer

Universitetet i Bergen