Hvorfor tar ikke Bergen posisjonen som Vestlandets hovedstad?

I kjølvannet av debatten om nummer 2-byens utfordringer og med et nytt byråd på plass inviterer vi til en diskusjon om hvem Bergen skal være fremover.

When

27. October.

Time: 08:30 - 10:00


What

Bergen er en by med kunnskap, kultur og innovasjon i verdenstoppen. Vi har forretningssans og gode hoder i fleng, men det er likevel den kroniske kranglingen som tar mest plass. Det ensidige søkelyset på små lokale problemer som blåses opp og får definere debattene, bekrefter utfordringen Bergen har og som mange mener undergraver stillingen vår som hovedstaden i vest. Den politiske situasjonen vi har vært vitne til de siste ukene, bidrar bare til å bekrefte dette bildet.

Vi blir kaosbyen, uten ambisjoner og ifølge politisk redaktør i BA Sølve Rydland, like utdatert som en «fleire tiår gammal legomodell». Bergen får rollen som klovn og blir stedet vi forbinder med morsomme nyhetsinnslag med rasende bergensere. Inntrykket av Bergen som delvis er skapt, og delvis opprettholdes av Bergen selv, skygger for det Bergen som har berettiget rett til å bli hørt. 

Bli med oss når vi tar tak i omdømmet til Bergen by.  Arrangementet er i samarbeid med TRY Råd. Som moderator møter du seniorrådgiver og styreleder i TRY Råd, Sigurd Grytten.

👉🏼Les mer om arrangementet her👈🏼

Where

Grand Bergen
Nedre Ole Bulls plass 1
5012 Bergen

Read more

Organizer

Bergen Næringsråd og TRY Råd