Kapitaldagen Sogn og Fjordane 2022

Meld deg på

Lovande oppstartselskap, gode råd, investor og kapitalmiljø.

When

13. September.

Time: 10:00 - 14:30


What

For sjette året på rad arrangerer vi Kapitaldagen - ein arena for vekst og verdiskaping på Vestlandet. Her får du ein unik moglegheit til å møte investormiljø, spennande oppstartsbedrifter og etablert næringsliv. Bli med og presenter idéen og selskapet ditt for investorar, og det blir høve til individuelle møter med investorar i etterkant av arrangementet.
 
Frist for påmeding til pitch: 1. september! 
 
Larris Scene - 20. september kl 10:00 - kl 14:30 - www.kapitaldag.no
Påmelding innan 13. september! 
 
Velkommen!
 
Kapitaldagen blir arrangert av Innovasjon Norge Vestland, Kunnskapsparken Vestland, Aksello, Sogn og Fjordane Næringsråd, og NHO Vestlandet.
Arrangementet er ein del av Innovasjonsveka OPP!
 

 
Alle fysiske arrangement frå Innovasjon Norge følgjer gjeldande retningsliner frå Folkehelseinstituttet.

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.

Where

Larris Scene, Scandic Sunnfjord hotel
Storehagen 2
6800 Førde

Details

Meld deg på

Organizer

Innovasjon Norge