LeadHERship: Kjønnsbalanse i styrer

Andelen kvinnelige styrerepresentanter ligger på 20 prosent, og likestillingen går sakte. For 20 år siden var tallet 15 %. Nå har regjeringen besluttet at det skal innføres 40 % kjønnsbalanse i styrer. Hva innebærer det? Og er det nødvendig?

When

8. November.

Time: 14:30 - 16:30


What

Velkommen til LeadHERship, en møterekke om å ønske eller tørre å være leder. Her får du nettverk, høre hvordan andre ledere har funnet sin vei, erfaringsutveksling, kunnskap og verktøy. Hjertelig velkommen til en ettermiddag full av interessante samtaler, spennende innledere og nettverksbygging. Her får du møte kvinner som har knust glasstaket, og som bygger stiger som vi andre kan klatre på. 

Med oss har vi Henriette Sæther Tveit, Direktør Rådgivning- Kundeutvikling i Tryg, som skal snakke om “Likestillingsnøtten”, Camilla Meland Madsen, partner i Harris, som skal snakke om hva de nye reglene for styresammensetning innebærer. I tillegg får vi høre fra Merima Bektesevic, Business Development Manager, Capgemini om hennes erfaring som ung i styrer, og sist Hege Rødland, hodejeger og grunnlegger av Matae om styrerekruttering.

Møtet er det siste i en rekke av fire møter som vil ta opp ulike aspekter av det å være leder. Møterekken er for ledere, de som ønsker å bli ledere en gang og alle mellom. Tema vil ha hovedvekt på og for kvinner, men her er alle velkommen.  

👉🏼Meld deg på her 👈🏼

Where

Trygs kontorer i Fyllingsdalen
Folke Bernadottes vei 50
5147 Bergen

Organizer

Bergen Næringsråd, i samarbeid med Equinor og Tryg