Show&Tell Stavanger

Påmelding

Tirsdag 14. mars klokken 14.00-16.00 inviterer vi deg til Innoasis for å lære mer om framtidens medieteknologi.

When

14. March.

Time: 14:00 - 16:00


What

Show & Tell er medieklyngens uformelle arena hvor bransjekollegaer i Stavanger får mulighet til å bli kjent med nye medlemmer og får høre om de siste innovasjonene i klyngen. 

For å skape synlighet og engasjement i miljøet, blir det denne dagen fokus på ny medieteknologi. Vi får besøk av Master Blaster, Universitetet i Stavanger og Myreze som deler sin innsikt og erfaring om gaming, kunstig intelligens og det å sette seg et stort mål. Vi serverer kaffe, te og noe søtt å bite i.

Når: 14. mars 14.00-15.00

Hvor: Innoasis, Sverdrups gate 27, 4007 Stavanger 

Hvem kan bli med: Medlemmer og partnere av Medieklyngen 

--------------------------------------

Master Blaster avmystifiserer metaverse-hypen

Master Blaster skaper engasjement for bedrifter gjennom e-sport. De har utviklet en gaming-plattform som blant annet brukes for å organisere verdens største bedriftsliga i e-sport. I denne presentasjonen vil de fortelle om hvordan de skaper et fellesskap sentrert rundt gaming, et fellesskap som på mange måter er et sosialt og lekent «metaverse».

Med: Simon Sakkestad, Chief Executive Officer og Håvar Bjørnseth, Chief Product Officer i Master Blaster. 

Tom Ryen om «Stavanger AI Lab – Forskning innen AI og media på UiS»

Tom Ryen har siden 2016 vært instituttleder ved Institutt for data- og elektroteknologi ved Universitetet i Stavanger (UiS). Han har doktorgrad i digital signalbehandling. Ryen var pådriver i etableringen av Stavanger AI Lab, som er en virtuell lab ved UiS med fokus på forskning, innovasjon og utdanning innen kunstig intelligens. Ryen har vært styremedlem i NORA (Norwegian Artificial Intelligence Research Consortium). Han kommer for å snakke om det nyeste innen medieteknologi og forskning ved Universitetet. 

Björn Myreze – Fra Kaizers til Verden 

Björn startet på gutterommet da han var ni år og drømte om å nå ut til hele verden. Han startet sin første TV-kanal da han var 12 og fikk jobb i TV 2 som 16-åring. Han har jobbet med alt fra Kaizers til Heidi Klum og TV 2 til Warner Brothers. Han er seriegründer og driver i dag selskapet Myreze som jobber med virtuelle tjenester, 3D animasjon, design og branding for internasjonale kunder i hovedsak innen media og kringkastingsbransjen. The Weather Channel, Al Arabiya, NRK, Aker, Warner Media og Fox Sports er bare noen av merkevarene Myreze jobber med. I dag kommer Björn Myreze for å fortelle om sin reise og det å sette seg et stort mål.
Where

Innoasis
Sverdrups gate 27
4007 Stavanger

Påmelding

Organizer

Media City Bergen