SKUP og IJs graveskole 2024

Dette kurset passer for alle som ønsker å bli en bedre undersøkende journalist, og som ønsker en oppdatering på effektive verktøy og metoder for gravejournalistikk.

When

10. - 12. April.

Time: 08:00 - 16:00


What

Graveskolen i Tønsberg er for alle, uansett om du jobber lokalt, regionalt, nasjonalt eller internasjonalt. På Graveskolen lærer du hvordan du utnytter AI-verktøy både til research, datainnhenting og dataanalyse for undersøkende journalistikk. I tillegg til mye annet, blir det også praktisk rettede sesjoner med søkelys på innsyn, og hvordan du gjennomfører en gravesak fra A til Å.

 

Kursledere: Ola Haram, Verdens Gang, Ståle de Lange Kofoed, Institutt for Journalistikk og Krister Sørbø, Forsvarets Forum/ SKUP

Eksklusivt til Graveskolen: Henk Van Ess er supereksperten på informasjonsinnhenting, som nå har blitt en av verdens fremste på hvordan å utnytte AI til journalistisk research! Henk deler sine beste tips og triks i to timer på årets graveskole. Dette er det eneste stedet norske journalister kan møte ham i SKUP-helgen! Vi lover gode muligheter for praktisk jobbing, og et godt læringsmiljø, i en sosial setting, med hyggelige kollegaer fra hele landet. Dersom du skal videre på SKUP-konferansen i helgen, får du prioritert innsjekk på graveskolens siste dag.

Les mer om kurset og meld deg på her 

Where

Quality Hotel Tønsberg
Ollebukta 3
3126 Tønsberg

Organizer

SKUP og Institutt for journalistikk