Møte i datajournalistikknettverket

Presentasjonsteknikk: Hvordan visualisere og presentere komplekse tema.

When

24. February.

Time: 09:00 - 10:00


What

Eirik Solheim er blant NRKs mest populære foredragsholdere, og reiser land og strand rundt for å presentere NRK Betas arbeid. Eirik har i tillegg utarbeidet et kurs som handler om forteller- og presentasjonsteknikk, og det er en 45-minutters spesialversjon av dette kurset vi får gleden av å oppleve på torsdag. 

Det er bare å glede seg til Presentasjonsteknikk: Hvordan visualisere og presentere komplekse tema. 

Eiriks foredrag handler om selve presentasjonen når man står foran mennesker og foredrar, med vekt på fortellerteknikk og visualisering. Selv om man ikke presenterer for andre i sitt daglige virke, tror vi alle vil få et godt utbytte av Eiriks mini-kurs. Også er det selvsagt helt perfekt lektyre for dere som går svangre med presentasjoner som skal dere skal vise for nettverket senere i vår.  

NB! Siden samfunnet nylig er gjenåpnet, prøver vi oss på en hybridvariant denne gangen. Presentasjonen vil gå direkte fra Media City Bergens Medialab (9. etg, tårn 3), og dere kan fritt velge om dere vil delta fysisk i lokalet eller via Zoom. Hvis du ønsker å delta fysisk, er det fint om du sender en mail til ketil(a)mediacitybergen.no slik at vi vet hvor mange som kommer.


For å delta i nettverket tar du kontakt med Ketil - ketil(a)mediacitybergen.no så får du tilsendt informasjon.
Målgruppen for datajournalistnettverket er datajournalister og utviklere i redaksjoner, men er du særlig nyskjerrig på temaet, eller har et ønske om å delta i nettverket, er det selvsagt åpent for alle fra klyngens medlemselskaper.

Where

Online

Organizer

Media City Bergen