U35: Kan AI gjøre deg til en bedre journalist?

Kunstig intelligens har kommet for å bli, men hvordan kan vi dra praktisk nytte av dette som journalister? Bli med på vår neste samling i U35-nettverket og få svar.

When

30. November.

Time: 15:00 - 17:00


What

Vi har invitert Chris Ronald Hermansen, redaksjonsleder i TV 2, for å fortelle oss om hvordan AI kan brukes i forskjellige journalistiske prosesser, inkludert research, undersøkende journalistikk og dataanalyse. Chris Ronald vil dele ekte eksempler og demonstrere hvordan AI-verktøy kan være en game-changer i din daglige journalistiske virksomhet, og spare deg for verdifull tid.

Møtet blir interaktivt for dem som ønsker det. Vi oppfordrer deg til å ta med din laptop og ChatGPT Pluss-konto hvis du har dette. Men også uten disse verktøyene er det mye lærdom å hente av Chris Ronalds presentasjon. Du vil uansett sitte igjen med håndfaste eksempler og kunnskap om hvordan AI kan styrke din arbeidshverdag. 

Meld deg på her for en ettermiddag med hands-on erfaring og nyttig innsikt. Som alltid blir det litt å spise og drikke sammen og hyggelig prat med andre unge journalister.

Where

Media City Bergen, Medielaben i 9. etasje, tårn 3.
Lars Hilles gate 30
Bergen

Organizer

MEDIA CITY BERGEN AS