Datajournalistikknettverket: Det beste fra årets NICAR-konferanse

Published 31.03.2023
NICAR er verdens største konferanse dedikert til datagraving, og gikk i år av stabelen i Nashville i starten av mars. John Bones fra SKUP dro tradisjonen tro med seg en gjeng ivrige deltakere fra Norge, som fikk oppleve noe av det beste bransjen har å by på innenfor dette feltet.

I april-utgaven av Datajournalistikknettverket kommer fem av årets konferansedeltakere for å fortelle oss om hva de sitter igjen med etter noen hektiske dager på denne sagnomsuste konferansen i USA – nemlig Rune Ytreberg fra iTromsø, Eirik Meling fra Sunnmørsposten og Hanne Louise Åkernes, Halvard Alvheim Vegum og Rune Stølås fra Bergens Tidende.

Zoom eller samseing?
Mange setter pris på å se møtene i Datajournalistikknettverket sammen med andre, og det er kjekt å se at stadig flere redaksjoner – blant andre Stavanger Aftenblad, Sunnmørsposten, Time & Date og Fædrelandsvennen – ofte følger møtene i fellesskap. Tradisjonen tro arrangerer vi også denne gangen samseing i Media City Bergens Medielab i 9. etg, tårn tre. I påmeldingslenken velger du om du vil delta fysisk eller via Zoom. Sitter du et annet sted i landet, oppfordrer vi deg til å booke et møterom, ta med deg en kollega eller fem, og følge møtet i fellesskap.

👉🏻 Meld deg på møtet her 👈🏻