Eirik Solheim fra NRK Beta gjestet Datajournalistikknettverket

Published 25.02.2022
Eirik har utarbeidet et kurs som handler om forteller- og presentasjonsteknikk, og det er en 45-minutters spesialversjon av dette kurset vi får gleden av å oppleve her.

Det å kunne presentere for et publikum er noe de fleste av oss må igjennom med ujevne mellomrom, og noen ganger må vi også formidle og forklare komplekse og tekniske problemstillinger. Hvordan gjør vi dette uten at publikum sovner? I denne spesialsesjonen i Datajournalistikknettverket får vi lære av en mester på feltet.

Eirik Solheim fra NRK Beta er blant NRKs mest populære foredragsholdere, og reiser land og strand rundt og presenterer Beta-gjengens arbeid. Eirik har et helt unikt publikumstekke, og mange har spurt ham om hva som er hans "hemmelige ingrediens." Nå får du muligheten til å vite nettopp dette. Eirik nemlig utarbeidet et kurs som handler om forteller- og presentasjonsteknikk, med fokus på hvordan man kan forenkle og visualisere kompliserte emner. Vi har gleden av å servere dere en 45-minutters-versjon a dette kurset i Datajournalistikknettverket. God fornøyelse!

Se opptaket her

Vil du du vite mer, eller bli medlem i nettverket?
Ta kontakt med ketil(a)mediacitybergen.no.