En hilsen fra første dag på jobben

Published 01.09.2022

Hei,

I dag er min første dag som daglig leder av Media City Bergen, og jeg hadde lyst til å presentere meg for alle i medieklyngen.

Jeg heter Helge O. Svela, er 43 år og opprinnelig fra Stavanger. For over 16 år siden forelsket jeg meg imidlertid i smauene rundt Støletorget og stiene på Byfjellene, så nå regner jeg meg som en slags assimilert bergenser.

Min bakgrunn er fra journalistikken. I sommer var det 20 år siden jeg var ferdig utdannet journalist. Etter noen år i Rogalands Avis i Stavanger, fikk jeg jobb i BT. Der har jeg vært så heldig å få gjøre mye forskjellig, de siste 11 årene i ulike lederroller. Min jobb før jeg sluttet for å begynne i Media City Bergen var som leder for avdelingen Nye digitale formater og datajournalistene på Bord4. 

Jeg sa en gang at jeg er en journalist som alltid har hatt lyst til å jobbe i en tech-startup, og kombinasjonen av medie- og tech-selskaper er etter min mening det som gjør medieklyngen vår unik. Jeg tror det er mer å hente i samarbeidet mellom de journalistiske miljøene og teknologi-miljøene, og håper jeg kan bidra til dette. 

Nå skal jeg imidlertid først bruke litt tid på å bli kjent med alle de over 100 medlemmene av medieklyngen! Hvis du ser meg på huset håper jeg at du sier hei, eller inviterer meg på en kopp kaffe. Jeg blir også veldig glad for en e-post til [email protected]

Enten du er journalist, utvikler, student, mellomleder, gründer eller hva som helst annet her i Media City Bergen, så ønsker jeg å høre hvordan du mener medieklyngen kan bli enda bedre. Håper å høre fra deg!

vennlig hilsen,

Helge O. Svela