U35: Nettverk for unge journalister

Published 06.01.2023
Medieklynges nettverk for deg som jobber i et redaksjonelt miljø og er under 35 år

Til 🆄35 kommer dyktige, kreative og nytenkende journalister, historiefortellere og mediefolk for å fortelle om spennende prosjekter skreddersydd for nettverket. Etter faglig påfyll byr vi på pizza, AI-generert drikke og DJ i toppetasjen på Media City Bergen. Nettverket gir en unik mulighet for faglig påfyll, møte likesinnede, hente inspirasjon, få seg nye venner og kanskje nye kollegaer?

Ta med deg en kollega eller to og delta på første samling i nettverket 26.januar klokken 16:00 i Medielaben, 9. etasje, tårn 3 i Media City Bergen. Her vil du høre fra Mathias Jørgensen fra VG Z for å fortelle om hvordan de jobber for å nå de unge.

Påmelding gjøres ved å sende mail til peder(a)mediacitybergen.no. 

Ung, faglig tematikk
I 🆄35 vil nye trender, plattformer, historiefortelling, karriere, og gode historier være eksempler på faglig tematikk i møtene. Gjennom nettverket vil du få høre fra noen av landets beste redaksjonelle hoder som dele av sine historier, tips og triks. Det nye nettverket blir i stor grad drevet og utviklet ut fra deltakernes ønsker, og fasiliteres av NCE Media. Har du selv noe du vil fortelle om eller forslag til hvem du vil høre fra i dette nettverket, ta kontakt med peder(a)mediacitybergen.no. 

Nettverket er kun åpent for journalister hos medlemmer av Medieklyngen. Usikker på om dere er medlem? Da kan du sjekke vår medlemsoversikt her

Initiativet kommer fra NRK Vestland, Bergens Tidende og TV 2 sitt ønske om å skape en møteplass for unge mediefolk i Bergensregionen. Klyngen har allerede tilsvarende nettverk for utviklere og datajournalister. 

Vi sees!