Intern kompetanseheving, ja! Men hvordan (NO)

When

28. September.

Time: 14:15 - 15:00


What

Både TV 2 og Schibsted har lyktes med å skape engasjement internt i sine organisasjoner gjennom systematisk jobbing med intern opplæring.
Begge bedriftene har det samme målet, men tilnærmingene deres er helt ulike. I denne sesjonen vil du få vite hvordan du kan styrke kompetansen og engasjementet i hele organisasjonen ved å la medarbeidere inspirere hverandre.

Eirik Pedersen Hag (Schibsted Bergen) – Bergen Lærer.
Kompetanseutvikling er et nøkkelområde for å sikre god kunderådgiving og engasjement fra ansatte. Schibsted har flere ulike kompetanseutviklingsprogram, men i Schibsted Bergen savnet man dag-til-dag-påfyll som var tilpasset det lokale behovet. Dette har man nå satt i system gjennom ukentlige opplæringsøkter av ansatte innenfor ulike kategorier. I Schibsted er dette blitt kjent som "Bergen Lærer", og er siden kopiert av flere andre avdelinger i organisasjonen.

Kari Mette Solheim og Katarina Swendgaard (TV 2) – Hvordan finne gullet i bedriften og oppnå innovativ læring på farten?
TV 2 ønsket å lansere et digitalt læringsverktøy som ville forenkle og fremme kunnskapsdelingen på tvers av bedriften. Man fant et verktøy som både var intuitivt og oppmuntret til kreativitet gjennom å la de ansatte bidra til å lage kurs med en kombinasjon av film, bilder og tekst. Resultatet etter snart ett år i drift er hele 100 digitale kurs produsert primært av TV 2-ansatte. I nesten hver avdeling har det poppet frem innovative hoder som har vært med på å knekke koden på hvordan man formidler kunnskap digitalt.
 
 

Dette arrangementet er en del av Media City Bergen Future Week, 27. september - 1. oktober. 50+ arrangementer vil finne sted inne i Media City Bergen -bygningen, Oslo og Stavanger - alle fokusert på temaer som utfordrer vår felles fremtid da den er drevet og formet av teknologi.
 
Les mer og få den fulle oversikten over programmet her.
Hvis du er interessert i flere nyheter fra Media City Bergen, kan du registrere deg til vårt nyhetsbrev her

Where

UIB, MCB Main Entrance, 2nd floor
Lars Hilles gate 30
5008 Bergen

Organizer

Media City Bergen